Wij willen graag het beste voor uw kind, vandaar dat wij hoge eisen stellen aan onze medewerkers. Wat hen onderscheid van anderen is dat zij een een pedagogische opleiding op HBO of MBO niveau 4 hebben, ruime werkervaring en passie voor het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling en talenten. 

Onze pedagogen krijgen regelmatig bijscholing en coaching. Zij zorgen ervoor dat uw kind zich veilig en thuis voelt bij Kinderopvang de Speelboom, zodat uw kind naar hartenlust kan ontdekken, spelen en leren! Graag stel ik u voor aan de eigenaresse en onze pedagogen die elke dag met veel liefde en plezier voor uw kind zorgen.

Wendy 

Locatiemanager

Pedagogisch coach

Sinds de opening van de Speelboom in 2015 ben ik werkzaam bij dit leuke kinderdagverblijf. Eerst als pedagoog en sinds 2019 als manager. Ik heb de Speelboom op zien groeien en ontplooien tot een kinderdagverblijf met een hoge pedagogisch kwaliteit. Naast het behalen van mijn HBO pedagogiek diploma, heb ik ook diverse certificaten behaald, o.a: beweegkriebels voor jonge kinderen, beweegplezier voor kinderen vanaf 4 jaar, persoonlijk meesterschap, Meldcode en SISA, kinderEHBO en bedrijfshulpverlening.

Ik vind het belangrijk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkelproces en het ontdekken van hun eigen unieke talenten. Als je kinderen zelf laat ontdekken, kunnen kinderen meer dan dat wij denken. Kinderen observeren en die handvatten aan reiken zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Naast het werken met kinderen, kreeg ik steeds meer interesse in organisatorische en beleidsmatige taken. Na een half jaar deze taken naast het groepswerk te hebben gedaan ben ik sinds 1 januari 2019 locatiemanager. Naast de taken die behoren bij mijn functie als vestigingsmanager, ben ik ook pedagogisch coach. Dit houdt in dat ik de medewerkers coach en begeleid bij verschillende opvoedvragen en/of adviezen.

Samen met u als ouder ga ik ervoor om uw kind het allerbeste te bieden.

Stefanie

Peutergroep Konijntjes

Ik ben Stefanie en kom uit Suriname. Ik volg momenteel een opleiding bij hogeschool In Holland als Pedagogisch Educatief Professional. De reden dat ik deze opleiding gekozen heb is, omdat ik het geweldig vind om te zien en te begeleiden bij de ontwikkeling van de kinderen.

De komende tijd zal ik aanwezig zijn op de volgende dagen: Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag. Ik heb wel ervaring met kinderen ik heb al eerder gewerkt in de kinderopvang. In mijn vrije tijd pas ik op nichtjes en neefjes.

Marion

Peutergroep Konijntjes

Sinds januari 2017 werk ik 4 dagen met veel plezier bij de Speelboom, eerst op de babygroep, daarna op de BSO en momenteel ben ik werkzaam op de peutergroep. Het werken met de kinderen maakt mij erg blij; de puurheid, de nieuwsgierigheid en de behoefte om te ontdekken maken dat het werken met kinderen elke dag weer anders is. Ik vind het belangrijk dat de kinderen na school een veilige en vertrouwde plek hebben waar zij kunnen spelen en ontdekken.

Ik kan genieten van de momenten waarop de kinderen op de groep plezier hebben , een knuffel komen geven of halen, een blij gezicht opzetten wanneer we gek doen, maar ook troost kunnen vinden wanneer dat nodig is. Ik ben getrouwd en heb een volwassen dochter. Na mijn opleiding HBO maatschappelijk werk ben ik begonnen in het jongerenwerk, wat ik 6 jaar heb gedaan. Door het project jonge moeders (15 – 25 jaar) ben ik in aanraking gekomen met kinderopvang. Dit sprak mij zo enorm aan dat ik de overstap naar kinderopvang heb gemaakt, waar ik al weer zo’n 18 jaar werkzaam in ben.  Naast mijn ervaring op met name de babygroepen, heb ik ervaring opgedaan met de coördinatie van de verlengde schooldag op een basisschool in IJsselmonde. Hier heb ik 6 jaar leidinggegeven aan verschillende BSO’s, waarvoor ik ook een managementopleiding heb gevolgd.

Lineke 

Peutergroep Konijntjes

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam bij Kinderopvang de Speelboom op de peutergroep de Uiltjes. Na een leuke meeloopdag wist ik het zeker, hier voel ik me op mijn plek. De manier waarop de kinderen hier in hun waarde worden gelaten, de enthousiaste collega’s, de positieve benadering, dat is iets wat ik zelf ook heel erg belangrijk vind. Ik wil kinderen graag een veilige omgeving bieden om zich te ontwikkelen. Het contact met ouders is daarin voor mij heel belangrijk. Ik hou ervan om lekker te lachen, te knutselen en te spelen met de kinderen. Als de kinderen genieten van een leuke activiteit, dan kan ik daar ook enorm van genieten.

Ik woon met mijn man en twee kinderen in Berkel en Rodenrijs. Nadat ik mijn MBO-diploma’s pedagogisch medewerker en onderwijsassistent heb behaald, heb ik nog een jaar HBO pedagogiek gestudeerd. De afgelopen jaren heb ik gewerkt bij kleine en grote kinderopvangorganisaties en daar ontzettend veel geleerd. Deze ervaring wil ik graag inzetten om de Speelboom een nog beter en mooier kinderopvangverblijf te maken dan het nu al is.

Ik werk op dinsdag en donderdag, soms nog een wisselende dag extra.

Anabela 

Peutergroep Uiltjes

Mijn naam is Anabela Da Luz Lopes en in 2018 heb ik mijn diploma niveau 3 pedagogisch medewerker behaald, waarna ik ben doorgegaan met niveau 4 van gespecialiseerde pedagogisch medewerker die ik in 2020 heb behaald. Ik ben in augustus 2018 als stagiaire begonnen bij de BSO De Speelboom, waar ik op contract ben gekomen in december 2018, omdat ik van BOL- opleiding naar een BBL- opleiding ben gegaan. Na 9 maanden gewerkt te hebben op de BSO De Speelboom, ben ik het team gaan versterken op het kinderdagverblijf bij de peutergroep de Uiltjes. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ik heb voor dit beroep gekozen, omdat ik het werken met kinderen heel erg leuk vind en ik wil de kinderen een fijne en veilige omgeving aanbieden. Ieder kind is uniek en dat maakt het zo leuk om met ze te werken. Van luiers dragen naar zelfstandig plassen, van eten met de handjes naar eten met een lepel/vork. Ik vind het leuk om hieraan mijn bijdrage te mogen leveren en ook om iedere dag nieuwe dingen te leren aan de kinderen. Dansen met de kinderen is een van mijn specialiteit, daarnaast vind ik het ook leuk om bezig te zijn met het verzorgen/vlechten van de haren van de kinderen.

Samen met mijn vriend en dochter woon ik in Rotterdam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om series op Netflix te kijken, uit eten te gaan, te zwemmen met mijn neefjes en nichtjes en om tijd te spenderen met mijn familie en vrienden.

Rana

Peutergroep Uiltjes

Mijn naam is Rana en ik ben in 2004 geboren. Ik volg de opleiding Kind Professional op het Albeda college in Rotterdam. In augustus 2022 was ik werkzaam op kinderopvang de Speelboom als stagiaire. Ik stond op de groep: de Uiltjes en ik had het hier zo naar mijn zin dat ik de keuze had gemaakt om bij de Speelboom te werken als invaller.

Wanneer ik mijn diploma heb behaald word ik een vaste gezicht op de groep en zal ik hier fulltime gaan werken.

Na ooit een snuffelstage te hebben gelopen op de middelbare school op een kinderopvang. Ben ik eigenlijk verliefd geworden om te werken met kinderen. Ik vind het zo interessant om te zien hoe alle kinderen uniek zijn op hun eigen manier. Ook vind ik het erg belangrijk om een veilige en vertrouwde omgeving de kinderen aan te bieden.

Ieder kind is uniek en is in zijn eigen ontwikkeling, ik vind het mooi dat ik het kind kan helpen en zijn ontwikkeling kan stimuleren.

Ik ben zelf erg creatief en vind knutselen, verven of tekenen erg leuk en dit zal ik ook delen met de kinderen zodat we allemaal kunnen genieten en er een mooi feestje ervan kunnen maken!

Nisa

Inval groep

 Mijn naam is Nisa en ik ben geboren op 25-01-2005. Ik zit momenteel in mijn laatste leerjaar en ik doe de opleiding gespecialiseerde pedagogisch medewerker niveau 4. Ik verwacht in mei mijn diploma te behalen

 Het werken met kinderen heb ik altijd leuk gevonden. Op een jonge leeftijd paste ik altijd op mijn neefjes en nichtjes. Dit deed ik altijd met veel plezier. Ik vind het heel belangrijk om een kind liefde te aanbieden, waardoor een kind zich liefdevol en gewaardeerd voelt. Ieder kind is anders en ieder kind heeft recht op liefde.

 Daarnaast vind ik het heel leuk om tijd te doorbrengen met mijn familie en vrienden.

 Mijn werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag

Zakia

Babygroep Beertjes

Werken met kinderen geeft mij een gevoel van voldoening, omdat ik een bijdrage mag leveren aan hun ontwikkeling en opvoeding. Maar natuurlijk ook het creëren van een veilig gevoel bij kinderen. Inmiddels heb ik 2,5 jaar op de peutergroepen gewerkt en 4,5 jaar op de babygroepen. Dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Hiervoor heb ik de opleiding interieurstyling gedaan en daarna de opleiding Sociaal pedagogisch medewerker niveau 3 afgerond. In november ben ik gestart bij kinderopvang De Speelboom als leidster op de babygroep de schaapjes. Hier ben ik 3 dagen per week werkzaam. 

Jessica 

Babygroep Schaapjes

Direct nadat ik mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 heb behaald ben ik aan de slag gegaan in de kinderopvang in Zeeland, waar ik woonde. Ik ben gestart als invalkracht en al vrij snel heb ik heel veel ervaring op gedaan op een vaste babygroep. In 2019 heb ik de cursus babyspecialist behaald. Vanwege mijn verhuizing naar Rotterdam zet ik mijn passie en liefde voor kinderen voort bij de Speelboom, een kinderdagverblijf waarbij ik mij direct thuis voelde in hun visie. Doordat ik de kinderen veiligheid en vertrouwen biedt kunnen zij zich volledig ontwikkelen in hun eigen tempo. Dit doe ik door rust en structuur te bieden en te benoemen wat ik doe.

Ik vind het belangrijk dat ouders hun kind met een vertrouwd gevoel achter laten, wat ik laat merken door oprechte aandacht te geven aan de ouders en kinderen bij binnenkomst.

Ik geniet ervan als ik een glimlach zie bij de kinderen. De trotse momenten wanneer zij voor het eerst omrollen, klappen in hun handjes, hun eerste stapjes zetten en genieten van de aandacht.

Graag verwelkom ik jullie op de babygroep de schaapjes waar ik 4 dagen aanwezig zal zijn!

Tanisha 

Babygroep Schaapjes

Van jongs af aan vond ik met kinderen zijn/werken erg plezierig. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijn passie te gebruiken en mijzelf verder te ontwikkelen in dit gebied. Zojuist heb ik mijn MBO 3 diploma Pedagogisch medewerker behaald. Tijdens mijn studie heb ik al enkele malen met plezier stage gelopen bij kinderdagverblijven, waardoor ik veel ervaring op kon doen. Met mijn inzet hoop ik een vrolijke sfeer te creëren en een prettige tijd op het verblijf te geven aan de kinderen.

Chelsea

Assistent manager

Babygroep Beertjes

Het werken met kinderen vind ik heel erg leuk en wil de kinderen een fijne en veilige omgeving aanbieden. Zo kunnen de kinderen op hun eigen tempo ontdekken en ontwikkelen. Elke dag samen met de kinderen weer nieuwe dingen ontdekken en ze iets nieuws aanleren. Ik houd van zingen, knutselen  en voorlezen aan de kinderen. Ik heb 7 jaar gewerkt als pedagogisch medewerker op een ander kinderdagverblijf. Ik heb op een peutergroep, verticale groep en de laatste paar jaar vooral op een babygroep gewerkt. Samen met mijn vriend en 2 lieve kinderen woon ik in Rotterdam – Noord.

In 2018 heb ik het diploma pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Ik ben gestart als stagiare bij de Speelboom op de verticale groep die uiteindelijk een peutergroep is geworden. Na het behalen van mijn diploma ben ik in dienst gekomen bij de Speelboom. Aangezien ik het heerlijk vind om met baby’s te werken en er een nieuwe babygroep van start ging, heb ik de switch gemaakt naar deze groep waar ik nu met heel veel plezier  3 dagen werk, namelijk op maandag, donderdag en vrijdag.

Claudette

Babygroep Beertjes

Sinds 1 juli 2021 werk ik op de babygroep de Beertjes. Ik heb de opleiding pedagogisch werk niveau 3 afgerond en een aantal jaar ervaring in de kinderopvang, maar de babygroep is allerleukste groep vind ik. Daar ligt mijn hart en mijn passie. Elke dag zie ik nog steeds als een uitdaging met de kinderen. Ik vind het mooi om de ontwikkeling van kinderen mee te maken en dichtbij de opvoeding te mogen staan. Het aller belangrijkste in mijn werk vind ik de kinderen liefde, veiligheid en een vertrouwd gevoel geven. Als moeder zijnde weet ik dat uw kind het waardevolste is en daarom streef ik ernaar dat ieder kind de zorg en aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft, samen met mijn collega’s maken we dit waar. Dit jaar zal ik ook gaan starten met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.

Mijn werkdagen zullen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag

Jovainy

Assistent manager

Babygroep Beertjes

In 2018 heb ik mijn MBO-niveau 4 Onderwijsassistente diploma behaald op het Albeda College.Vanaf april 2019 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan door deel te worden van Kinderopvang de Speelboom. Ik zorg met veel plezier en liefde voor jullie kinderen. Ieder kind is uniek en maakt zijn eigen ontwikkelingen door.

Ik vind het belangrijk om ze in hun eigen reisje door het leven uit te dagen en stimuleren. Dit wil ik de kinderen aanbieden door middel van activiteiten waarvan ze leren en zich kunnen uiten. Één van mijn sterke punten is creatief bezig zijn, dit vind ik dan ook erg leuk om inzetten op de werkvloer. Tijdens het werken op de Speelboom heb ik een hele nieuwe visie leren kennen “de Ted methode” hierbij maken wij gebruik van gerecyclede materialen. Ik vind dit een hele mooie manier om rekening te houden met het milieu en mijn creativiteit in te zetten. Hieruit ontstaan de mooiste creaties gemaakt door de kinderen zelf.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Elke dag is anders en dat zorgt voor heel veel plezier!

Rosy

Babygroep Beertjes

 Mijn naam is Rosy en ik ben 26 jaar. In 2016 begon ik met de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3. Toen ik mijn diploma had behaald in 2019 besloot ik om door te studeren voor mijn niveau 4 gespecialiseerd pedagogisch medewerker, waarvan ik ook mijn diploma heb behaald. Omdat ik mijn niveau 3 al had besloot ik om te werken en leren. Dat vond ik erg fijn, want alles wat ik in de theorie leerde kon ik koppelen aan mijn werk en andersom. 

 

Op jonge leeftijd paste ik altijd op mijn nichtjes en neefjes. Ik deed dit met vreugde en liefde. Vooral de uiterlijke verzorging vond ik erg leuk om te doen, daarnaast hield ik ervan om liedjes te zingen en boekjes voor te lezen. Tot heden doe ik dat nog steeds met veel plezier en passie. Daarnaast is zingen ook mijn passie daar vind ik mijn rust in en die rust wil ik aan de kinderen meegeven. 

 

Elk kind is anders en dat is goed! Kinderen kunnen van ons leren maar wij ook van hen en dat is iets moois! 

 

In mijn vrije tijd ben ik vaak met mijn familie. Je kan me dan ook echt een familie mens noemen. Ik vind het leuk om te shoppen of gezellig op stap te gaan. 

 

Ik zal werkzaam zijn op de groep de Beertjes en mijn werkdagen zijn van maandag t/m donderdag. 

Marit

Babygroepen Schaapjes 

Sins 9 januari 2023 doe ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker (BBL) bij de speelboom. 

Sinds ik jong ben vind ik het al leuk om met kinderen te werken. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en hoe elk kind dat op ze eigen manier doet. Ik heb eerst al 4 maanden stage gelopen en kreeg toen het aanbod om BBL te gaan doen. Daar ben ik heel blij mee want het is echt mijn passie om in de kinderopvang te gaan werken. De kinderen geven me veel energie en ik word erg vrolijk van mijn werk. Zelf hoop ik de kinderen een veilige omgeving te kunnen bieden en dat ze zich thuis voelen op de kinderopvang.  

Sebahat 

Kokkin en inval groep

Sinds september 2017 kook ik elke dag voor de kinderen de allerlekkerste maaltijden. Koken is mijn passie! Ik gebruik zoveel mogelijk verse producten, zodat ik een gezonde verantwoorde maaltijd op basis van de schijf van 5. Ook heb ik ongeveer 15 jaar in de kinderopvang gewerkt op een babygroep en een peutergroep. Aangezien ik een afgeronde opleiding voor de kinderopvang heb, zult u me ook af en toe tegenkomen op de groepen om in te vallen. Ik woon in de buurt, ben getrouwd en heb 2 kinderen van 28 jaar en 5 jaar.

Elmas

BSO Apen

Hallo, mijn naam is Elmas en ik woon samen met mijn partner en mijn kinderen in Rotterdam.Ik ben sinds kort werkzaam bij kinderopvang de Speelboom op de BSO. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesses van de kinderen. Het is voor mij belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij ‘De Speelboom’.

 

Sofia

BSO flamingo’s

Met een passie voor pedagogiek en een achtergrond in hetmaatschappelijk werk begeleid ik als pedagogisch medewerker kinderenop hun ontwikkelingstraject. Mijn focus ligt op het creëren van eenveilige en inspirerende omgeving waar kinderen vrij kunnen spelen,leren en groeien. Van creatieve projecten tot groepsactiviteiten, ikhelp kinderen hun unieke vaardigheden en talenten te ontdekken. Mijnpassie ligt in het ondersteunen van hun vreugdevolle groei en hetpositief beïnvloeden van hun leven

Double sport

BSO Apen

Bij Double Sports doen we waar we blij van worden, namelijk sport en spel verzorgen voor jong en oud. Met onze enthousiaste sportieve medewerkers pakken we de uitvoering, organisatie en coördinatie van sport- en spelactiviteiten op. Dit doen wij voor het (speciaal) onderwijs, de kinderopvang, gemeenten, welzijnsinstanties en zwembaden. Op zoek naar een sportieve invulling van een activiteit? Wij denken graag mee!
Op de website https://doublesports.nl/ kunt u meer terug vinden over deze organisatie. 
Uiteraard zijn deze collega’s allemaal in het bezit van een VOG en staan zij ingeschreven in het personen register kinderopvang. Op dit moment is Jip gekoppeld aan onze organisatie. Jip is onder andere voetbaltrainer bij Excelsior Rotterdam en geeft op diverse basisscholen en BSO’s sportlessen in regio Rotterdam. Jip zal altijd met een pedagogisch medewerker van De Speelboom aanwezig zijn en zal zich alleen focussen op het sporten met kinderen, dus geen verzorgende taken.
De oudercommissie heeft ook ingestemd met deze leuke activiteit, bewegen is erg belangrijk voor de kinderen en het heeft ook weer iets speciaals voor de 3+ kinderen. 

Snuf

vve speelpleziermethodiek

Ik ben snuf en ik kom iedere dag naar de Speelboom om samen te mogen leren met de peuters. Elke dag startten wij om 09:00 uur met onze dagopening. Door dagelijks terugkerende structuur leren de kinderen spelenderwijs. 

Benny

EarlyBird docent

Benny climbs a tree, en niet zomaar een boom, maar de enige echte Speelboom. Kom, en ga samen met mij op avontuur. Dan komen we vast mijn dierenvriendjes tegen en gaan we blaadjes tellen!