Wij willen graag het beste voor uw kind, vandaar dat wij hoge eisen stellen aan onze medewerkers. Wat hen onderscheid van anderen is dat zij een een pedagogische opleiding op HBO of MBO niveau 4 hebben, ruime werkervaring en passie voor het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling en talenten. 

Onze pedagogen krijgen regelmatig bijscholing en coaching. Zij zorgen ervoor dat uw kind zich veilig en thuis voelt bij Kinderopvang de Speelboom, zodat uw kind naar hartenlust kan ontdekken, spelen en leren! Graag stel ik u voor aan de eigenaresse en onze pedagogen die elke dag met veel liefde en plezier voor uw kind zorgen.

Marie-Louise v/d Hooff

Eigenaresse

Vanuit diverse management functies ben ik 15 jaar verantwoordelijk geweest voor meerdere locaties en het opzetten van nieuwe locaties in de kinderopvang. Daarnaast heb ik een aantal jaar een eigen advies- en trainingsbureau gehad. Van waaruit ik als interim manager/trainer zorgde voor cultuurverandering en het verhogen van de pedagogische kwaliteit, bij verschillende kinderopvangorganisaties. Ik ben afgestudeerd als pedagoog en ik heb een master in management. 

Ik ben opgegroeid in het mooie Brabantse land, waar ik veel vrijheid had om zelf te mogen ontdekken, experimenteren en ervaren. Dit heeft me geleerd dat kinderen veel meer kunnen dan dat wij denken, als je kinderen maar voldoende ontwikkelkansen biedt. Zeven jaar geleden moest ik opvang gaan zoeken voor mijn dochter en helaas was er geen enkele opvang die voldeed aan mijn eisen. Hierdoor ontstond mijn wens om een eigen kinderopvang op te zetten en zo is de Speelboom geboren. Betaalbare opvang met een hoge pedagogische kwaliteit, die service en flexibiliteit biedt aan ouders afgestemd op hun wensen. En door de vele ontrustende media berichten kunt u via ons goed beveiligde camera systeem meekijken met uw kind. Samen met u als ouder, willen wij bij de Speelboom uw kind de allerbeste zorg en aandacht geven.

Wendy van Es

Vestigingsmanager

Pedagogisch coach

Sinds de opening van de Speelboom in 2015 ben ik werkzaam bij dit leuke kinderdagverblijf als pedagoog. Ik heb de Speelboom op zien groeien en ontplooien tot een kinderdagverblijf met een hoge pedagogisch kwaliteit. Naast het behalen van mijn HBO pedagogiek diploma, heb ik ook diverse certificaten behaald, o.a: beweegkriebels voor jonge kinderen, beweegplezier voor kinderen vanaf 4 jaar, persoonlijk meesterschap, Meldcode en SISA, kinderEHBO en bedrijfshulpverlening.

Ik ben begonnen als pedagogisch medewerker op de groep. Ik vind het belangrijk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkelproces en het ontdekken van hun eigen unieke talenten. Als je kinderen zelf laat ontdekken, kunnen kinderen meer dan dat wij denken. Kinderen observeren en die handvatten aan reiken zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Naast het werken met kinderen, kreeg ik steeds meer interesse in organisatorische en beleidsmatige taken. Na een half jaar deze taken naast het groepswerk te hebben gedaan ben ik nu officieel van 1 januari 2019 locatiemanager geworden. Naast de taken die behoren bij mijn functie als vestigingsmanager, ben ik ook pedagogisch coach. Dit houdt in dat ik de medewerkers coach en begeleid bij verschillende opvoedvragen en/of adviezen.

Samen met u als ouder ga ik ervoor om uw kind het allerbeste te bieden.

Marion Wellin

Peutergroep Konijntjes

Sinds januari 2017 werk ik 4 dagen met veel plezier bij de Speelboom, eerst op de babygroep, daarna op de BSO en momenteel ben ik werkzaam op de peutergroep en ondersteun ik de vestigingsmanager. Het werken met de kinderen maakt mij erg blij; de puurheid, de nieuwsgierigheid en de behoefte om te ontdekken maken dat het werken met kinderen elke dag weer anders is. Ik vind het belangrijk dat de kinderen na school een veilige en vertrouwde plek hebben waar zij kunnen spelen en ontdekken.

Ik kan genieten van de momenten waarop de kinderen op de BSO plezier hebben , een knuffel komen geven of halen, een blij gezicht opzetten wanneer we gek doen, maar ook troost kunnen vinden wanneer dat nodig is. Ik ben getrouwd en heb een volwassen dochter. Na mijn opleiding HBO maatschappelijk werk ben ik begonnen in het jongerenwerk, wat ik 6 jaar heb gedaan. Door het project jonge moeders (15 – 25 jaar) ben ik in aanraking gekomen met kinderopvang. Dit sprak mij zo enorm aan dat ik de overstap naar kinderopvang heb gemaakt, waar ik al weer zo’n 18 jaar werkzaam in ben.  Naast mijn ervaring op met name de babygroepen, heb ik ervaring opgedaan met de coördinatie van de verlengde schooldag op een basisschool in IJsselmonde. Hier heb ik 6 jaar leidinggegeven aan verschillende BSO’s, waarvoor ik ook een managementopleiding heb gevolgd. Tevens ben ik de stagebegeleider van de Speelboom en begeleid ik de stagiaires en de werkbegeleiders.

Jacqueline van Prooijen

Peutergroep Konijntjes,

Kinderyoga/peuterdans docent

Werken met kinderen geeft me veel plezier en uitdaging en ik hou van de afwisseling, geen dag is hetzelfde. Om iets te kunnen betekenen voor kinderen en hun ontwikkeling brengt me veel voldoening en wie weet help ik ze hun eigen passie ontdekken en talenten ontplooien.

Na het afronden van de opleiding tot Kunstzinnig Therapeut heb ik jaren met veel plezier gewerkt op het Kinderdagverblijf, de Buitenschoolse opvang en als Nanny. Toch bleef ik zoeken naar meer diepgang en betekenis in het werk. Ik heb me de laatste 2 jaar laten scholen tot Kinderyoga en Peuterdans Docent en geef in studio’s en op scholen les als freelancer. Ik heb een Basisopleiding Kindercoaching gevolgd, als extra handvat voor mijn werk. Op de groep werk ik hier ook graag mee naast de thema’s, activiteiten, buiten spelen en laat de kinderen zelf de wereld ontdekken. Het liefst voor ieder kind in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Verder houd ik erg veel van dansen, treed ik op in een eigen dansgroep, yoga, reizen, natuur  en mezelf verder ontwikkelen.

Judith Dekkers

Peutergroep Konijntjes

Sinds januari 2017 werk ik met veel plezier op de Speelboom. Ik heb hiervoor als leerkracht gewerkt in het basisonderwijs op verschillende groepen en in het speciaal basisonderwijs met autistische kinderen. Ik heb ruim 15 jaar werkervaring en vind het werken met kinderen nog steeds erg leuk.

Mijn  specialiteit is om een brug te leggen tussen de kinderopvang en de basisschool. Peuters helpen bij het aanleren van vaardigheden, inspelen op hun natuurlijke nieuwsgierigheid en ze een zo breed mogelijk aanbod geven waardoor ze zich kunnen ontwikkelen op allerlei gebied vind ik uitdagend en doe ik met veel plezier.

Benny

EarlyBird docent

Benny climbs a tree, en niet zomaar een boom, maar de enige echte Speelboom. Kom, en ga samen met mij op avontuur. Dan komen we vast mijn dierenvriendjes tegen en gaan we blaadjes tellen!

Saskia Maria

Babygroep Beertjes

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam op de babygroep van kinderopvang de Speelboom.  Ik verzorg en begeleid de kinderen op mijn groep tijdens hun dagelijkse activiteiten. Met veel liefde en passie probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoefte van ieder kind. Dit doe ik door goed te luisteren naar wat ze mij vertellen, want een baby zegt al heel veel met non-verbale communicatie.

Ook door verbale communicatie communiceren ze met mij, in de vorm van geluiden zoals  verschillende soorten huiltjes. Ik vind het belangrijk dat de baby’s zich veilig voelen bij mij want alleen wanneer een baby zich emotioneel veilig voelt, kan het zich optimaal ontwikkelen. Door alles wat ik doe te benoemen, horen de baby’s wat er gaat gebeuren. Dit draagt bij aan het gevoel van veiligheid. Tevens wordt hun taalontwikkeling hierdoor ook gestimuleerd.

Ik woon samen met mijn lieve vriend en zoon in Rotterdam. Omdat ik mezelf graag verder blijf ontwikkelen ben ik in september 2018 begonnen aan een nieuwe studie. Mijn doel is om mijn kennis en vaardigheden te vergroten om in de toekomst een leidinggevende functie te kunnen ambiëren.  In de tussentijd geniet ik volop van alle kleine wondertjes die ik binnen kinderopvang de Speelboom mag begeleiden tot zelfstandige en volwaardige leden van de samenleving.

Chelsea Pires

Babygroep Beertjes

Het werken met kinderen vind ik heel erg leuk en wil de kinderen een fijne en veilige omgeving aanbieden. Zo kunnen de kinderen op hun eigen tempo ontdekken en ontwikkelen. Elke dag samen met de kinderen weer nieuwe dingen ontdekken en ze iets nieuws aanleren. Ik houd van zingen, knutselen  en voorlezen aan de kinderen. Ik heb 7 jaar gewerkt als pedagogisch medewerker op een ander kinderdagverblijf. Ik heb op een peutergroep, verticale groep en de laatste paar jaar vooral op een babygroep gewerkt. Samen met mijn vriend en 2 lieve kinderen woon ik in Rotterdam – Noord.

In 2018 heb ik het diploma pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Ik ben gestart als stagiare bij de Speelboom op de verticale groep die uiteindelijk een peutergroep is geworden. Na het behalen van mijn diploma ben ik in dienst gekomen bij de Speelboom. Aangezien ik het heerlijk vind om met baby’s te werken en er een nieuwe babygroep van start ging, heb ik de switch gemaakt naar deze groep waar ik nu met heel veel plezier  3 dagen werk, namelijk op maandag, donderdag en vrijdag.

Jovainy Wongsoredjo

Babygroep Beertjes

Op 17 juni 1999 ben ik geboren en ik woon in Capelle aan den IJssel. In 2018 heb ik mijn MBO-niveau 4 Onderwijsassistente diploma behaald op het Albeda College.Vanaf april 2019 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan door deel te worden van Kinderopvang de Speelboom. Ik zorg met veel plezier en liefde voor jullie kinderen. Ieder kind is uniek en maakt zijn eigen ontwikkelingen door.

Ik vind het belangrijk om ze in hun eigen reisje door het leven uit te dagen en stimuleren. Dit wil ik de kinderen aanbieden door middel van activiteiten waarvan ze leren en zich kunnen uiten. Één van mijn sterke punten is creatief bezig zijn, dit vind ik dan ook erg leuk om inzetten op de werkvloer. Tijdens het werken op de Speelboom heb ik een hele nieuwe visie leren kennen “de Ted methode” hierbij maken wij gebruik van gerecyclede materialen. Ik vind dit een hele mooie manier om rekening te houden met het milieu en mijn creativiteit in te zetten. Hieruit ontstaan de mooiste creaties gemaakt door de kinderen zelf.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Elke dag is anders en dat zorgt voor heel veel plezier!

Lineke Halters-Peters

Peutergroep Uiltjes

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam bij Kinderopvang de Speelboom op de peutergroep de Uiltjes. Na een leuke meeloopdag wist ik het zeker, hier voel ik me op mijn plek. De manier waarop de kinderen hier in hun waarde worden gelaten, de enthousiaste collega’s, de positieve benadering, dat is iets wat ik zelf ook heel erg belangrijk vind. Ik wil kinderen graag een veilige omgeving bieden om zich te ontwikkelen. Het contact met ouders is daarin voor mij heel belangrijk. Ik hou ervan om lekker te lachen, te knutselen en te spelen met de kinderen. Als de kinderen genieten van een leuke activiteit, dan kan ik daar ook enorm van genieten.

Ik woon met mijn man en twee kinderen in Berkel en Rodenrijs. Nadat ik mijn MBO-diploma’s pedagogisch medewerker en onderwijsassistent heb behaald, heb ik nog een jaar HBO pedagogiek gestudeerd. De afgelopen jaren heb ik gewerkt bij kleine en grote kinderopvangorganisaties en daar ontzettend veel geleerd. Deze ervaring wil ik graag inzetten om de Speelboom een nog beter en mooier kinderopvangverblijf te maken dan het nu al is.

Ik werk op dinsdag en donderdag, soms nog een wisselende dag extra.

Mila Schoop

Peutergroep Uiltjes

Mijn naam is Milanchela Schoop, maar iedereen noemt mij Mila. Ik ben 32 jaar oud. Ik heb mijn HBO pedagogiek opleiding aan de Fontys Hoge school in Tilburg afgerond. Ik ben pedagoog geworden omdat ik kinderen wil begeleiden tijdens hun ontwikkeling en ouders hierin wil ondersteunen bij de mooie maar uitdagende taak: de opvoeding. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich in een veilige omgeving en op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.Een pedagoog zijn binnen deze veilige omgeving, waar de kinderen spelenderwijs van elkaar maar ook van mij leren, is iets waar ik graag deel van uit maak. 

Eind oktober 2017 ben ik als pedagoog gestart bij De Speelboom. Ik heb op de verschillende groepen mogen werken waardoor ik nu een brede beeld heb wat het aanbieden en geven van opvang aan kinderen van verschillende leeftijden inhoud. Sinds april 2018 sta ik op de peutergroep de Uiltjes.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, vrijdag en soms nog een wisselende dag extra.

Debby Bokhorst

BSO Apen

Sinds 1 april 2018 werk ik bij de Speelboom op de babygroep “de Beertjes”. Ik ben 39 jaar en heb een lieve vriend, die ook een zoontje heeft van 11 jaar. Mijn passie om te gaan werken met kinderen is al vroeg begonnen. Ik trainde kinderen bij de korfbalvereniging, paste op en was altijd bezig om andere kinderen te helpen met alles. Kinderen maakte mij blij en dat is altijd zo gebleven. Dat ik de opleiding Sociaal pedagogische medewerker ging doen was eigenlijk dus logisch. In 1999 heb ik mijn diploma behaald en werk sindsdien in de kinderopvang. Het mooiste aan kinderen vind ik dat elk kind uniek is, elk kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen niveau en het mooiste wat er is dat ik kinderen daarbij kan helpen en ook kan stimuleren. In de Kinderopvang heb ik op verschillende groepen gewerkt in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Heb dus veel ervaring opgedaan de afgelopen jaren. Het verzorgen van kinderen en de ontwikkeling in hun eerste levensjaren, zoals de eerste keer kruipen, de eerste stapjes, de eerste woordjes zijn ontwikkelingen die mijn erg trekken vandaar dat het werken op de babygroepen mij het meeste trekt. In mei 2018 ga ik de nieuwe babygroep starten bij de Speelboom en zie dit als een leuke en geweldige uitdaging.

Tessy Elschot

Babygroep Schaapjes

In 2015 heb ik mijn MBO diploma pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Na het behalen van mijn studie gaan werken als gastouder, babyleidster en daarna als dreumesleidster in het buitenland. Sinds november 2018 werk ik als pedagogisch medewerker bij Kinderopvang De Speelboom op de babygroep de Schaapjes. Kinderen leren continue, want zelfs de allerkleinste ontwikkelen zich.

Van rollen naar kruipen tot uiteindelijk zelf lopen, woordjes leren, zelf eten en nog veel meer. Ik vind het heel mooi om daar aan te kunnen bijdragen, kinderen te zien groeien en ze daarbij te stimuleren in hun ontwikkeling. Ieder kind heeft een eigen karakter en dat maakt het werken in de kinderopvang erg leuk, want iedere dag is anders.

Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Natalia Forrester

Babygroep Schaapjes

Inmiddels woon ik bijna 4 jaar in Nederland. Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 gedaan en mijn diploma hiervan behaald. Nu doe ik de opleiding Gespecialiseerde Pedagogisch medewerker niveau 4, versneld binnen anderhalf jaar. Ik werk sinds oktober 2018 met veel liefde, op woensdag en donderdag op de babygroep de schaapjes. Werken met baby’s is heel leuk, elke dag zie je wat anders en je leert ook van hun. Praten met baby’s vind ik geweldig. Ik heb ook ervaring met andere doelgroepen.
Mijn hobby’s zijn reizen, zwemmen en samen met familie zijn.

Sandira Spencer

Babygroep Schaapjes

Wat ik zo leuk vind aan kinderen is, dat elke dag anders is. Kinderen brengen veel gezelligheid! Het begeleiden en verzorgen is iets wat ik heel erg graag doe. Wat ik belangrijk vindt is in overleg met ouders kijken wat hun wensen zijn, zodat we qua opvoeding op 1 lijn zitten en dat het kind zich veilig voelt. In 2014 heb ik mijn opleiding pedagogisch werk niveau 4 behaald. Daarna heb ik via een uitzendbureau en kinderdagverblijf heel veel werkervaring op diverse groepen opgedaan. Ondanks dat ik alle leeftijden erg leuk vind, gaat mijn hart wel echt uit naar de baby’s. Heerlijk kroelen met de allerkleinsten en de ontwikkeling gaat zo enorm snel in het eerste jaar. Dat vind ik fantastisch om daar deel van uit te mogen maken. Zelf heb ik 2 kinderen, een jongen van 7 jaar en een meisje van bijna 2 jaar en woon ik samen met mijn man en kinderen in Delfshaven. Naast het werken met kinderen vind ik het heel leuk om te koken, bakken, te zingen en te dansen.

Jo-Ann Verwey

BSO Apen

Na het behalen van mijn SPW diploma in 2015, ben ik gelijk gestart met werken bij een BSO, peuterspeelzaal en babygroep. Juist de verscheidenheid van de verschillende leeftijden sprak mij erg aan. Inmiddels ben ik 36 jaar en gestart met de BBL opleiding pedagogisch medewerker niveau 4, om me verder te ontwikkelen. Mijn passie om met kinderen te werken, komt doordat ik het mooi vind hen te mogen helpen bij het hun ontwikkeling.

Zodat ze goed voorbereid naar school gaan en voorbereid worden op de maatschappij waar wij in leven. De openheid van kinderen en dat zij de wereld heel sierlijk zien spreekt mij ook enorm aan. Zelf ben ik moeder van 3 kinderen, die mijn grote trots zijn. Ik weet hoe belangrijk het is om te kunnen werken of naar school te kunnen gaan en een goede opvang te hebben en daar zet ik mij graag voor in. Mijn hobby’s zijn sporten lezen en schrijven. Sinds februari 2020 ben ik werkzaam bij de kinderopvang de Speelboom en voelde mij gelijk welkom en thuis. Ik ben gestart bij de peutergroep de Uiltjes s en zal op maandag, dinsdag, donderdag werkzaam zijn op de BSO. Op de woensdagen zal ik gaan invallen op de peutergroep de Konijntjes.

Hakima Taounza

BSO Apen

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik graag met kinderen wilde werken. Het is zo bijzonder om kindjes te zien opgroeien en te ontwikkelen. In 2012 heb ik mijn diploma als pedagogisch medewerker niveau 3 gehaald. Na een paar maanden via uitzendbureau te werken bij een kinderopvang en een half jaar ervaring op te doen bij een andere BSO, ben ik in september 2019 gaan werken bij De Speelboom. Waar ik het super naar mijn zin heb.

Van maandag t/m vrijdag ben ik aanwezig op de BSO en afwisselend werk in ook op de voorschoolse opvang. Ik woon in Rotterdam bij mijn ouders. Naast mijn werk doe ik ook 1 dag in de week vrijwilligerswerk bij Ronald McDonalds huis, waar ik ben ik gaan helpen met het opvangen van broertjes en zusjes van zieke kinderen.Ik ben graag bezig en vind het leuk om iets te doen voor andere. Ook vind ik het leuk om een wandeling te maken of een film te kijken.

Zakia Abu Awad

Babygroep Schaapjes

Werken met kinderen geeft mij een gevoel van voldoening, omdat ik een bijdrage mag leveren aan hun ontwikkeling en opvoeding. Maar natuurlijk ook het creëren van een veilig gevoel bij kinderen. Inmiddels heb ik 2,5 jaar op de peutergroepen gewerkt en 4,5 jaar op de babygroepen. Dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Hiervoor heb ik de opleiding interieurstyling gedaan en daarna de opleiding Sociaal pedagogisch medewerker niveau 3 afgerond. In november ben ik gestart bij kinderopvang De Speelboom als leidster op de babygroep de schaapjes. Hier ben ik 3 dagen per week werkzaam. Zelf heb ik 2 kinderen een jongen en een meisje, die ook op de Speelboom spelen als ik aan het werk ben.

Pluis

Vaste medewerker konijntjes

Sinds het begin ben ik het vaste gezicht van de peutergroep de Konijntjes.

Sebahat Kilinç

Kokkin en inval groep

Sinds september 2017 kook ik elke dag voor de kinderen de allerlekkerste maaltijden. Koken is mijn passie! Ik gebruik zoveel mogelijk verse producten, zodat ik een gezonde verantwoorde maaltijd op basis van de schijf van 5. Ook heb ik ongeveer 15 jaar in de kinderopvang gewerkt op een babygroep en een peutergroep. Aangezien ik een afgeronde opleiding voor de kinderopvang heb, zult u me ook af en toe tegenkomen op de groepen om in te vallen. Ik woon in de buurt, ben getrouwd en heb 2 kinderen van 28 jaar en 5 jaar.

Anabela da Luz Lopez

Peutergroep Uiltjes

Mijn naam is Anabela Da Luz Lopes en ik ben 26 jaar oud. In 2018 heb ik mijn diploma niveau 3 pedagogisch medewerker behaald, waarna ik ben doorgegaan met niveau 4 van gespecialiseerde pedagogisch medewerker die ik in 2020 heb behaald. Ik ben in augustus 2018 als stagiaire begonnen bij de BSO De Speelboom, waar ik op contract ben gekomen in december 2018, omdat ik van BOL- opleiding naar een BBL- opleiding ben gegaan. Na 9 maanden gewerkt te hebben op de BSO De Speelboom, ben ik het team gaan versterken op het kinderdagverblijf bij de peutergroep de Uiltjes. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ik heb voor dit beroep gekozen, omdat ik het werken met kinderen heel erg leuk vind en ik wil de kinderen een fijne en veilige omgeving aanbieden. Ieder kind is uniek en dat maakt het zo leuk om met ze te werken. Van luiers dragen naar zelfstandig plassen, van eten met de handjes naar eten met een lepel/vork. Ik vind het leuk om hieraan mijn bijdrage te mogen leveren en ook om iedere dag nieuwe dingen te leren aan de kinderen. Dansen met de kinderen is een van mijn specialiteit, daarnaast vind ik het ook leuk om bezig te zijn met het verzorgen/vlechten van de haren van de kinderen.

Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in Rotterdam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om series op Netflix te kijken, uit eten te gaan, te zwemmen met mijn neefjes en nichtjes en om tijd te spenderen met mijn familie en vrienden.

Vacature babygroep

Vacature

Kinderopvang de Speelboom bestaat inmiddels 4 jaar en is een particuliere kinderopvangorganisatie voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

Door de nieuwe leidster kind/ratio regels zijn wij op zoek naar een lieve gezellige babyleidster voor op de babygroep. Vind jij knuffelen met baby’s heerlijk, heb jij minimaal MBO niveau 4 of HBO afgerond op pedagogisch niveau en wil je in team werken waarin er veel ruimte is voor eigen inbreng en gezelligheid.

Klim dan in de pen en laat wat van je horen. Je naaste collega op de babygroep heeft al de nodige ervaring dus, als je nog niet zoveel werkervaring hebt is dat geen probleem maar wel welkom.

Het creëren van een veilige omgeving voor de baby’s, observeren van de ontwikkeling en sensitief kunnen reageren vinden wij uitermate belangrijk.Wij werken op een hoog kwaliteits niveau, en we hebben een gezonde mix van HBO en MBO talenten in ons team die elkaar versterken in hun kwaliteiten.

Onze visie gaat er van uit dat een kind vanuit een veilige omgeving tot ontwikkeling kan komen, met de juiste handvatten die hij/zij krijgt van een pedagoog. Het aanbieden van ontwikkelingsgerichte activiteiten vormt daarom een belangrijk onderdeel in het dagprogramma van Kinderopvang de Speelboom. We werken vanuit de Gordon methode en zijn een voorstander van positief opvoeden, binnen duidelijk grenzen. Tevens laten we ons inspireren door de Reggio Emilia filosofie en de Emmie Pikler methode.

Wil jij komen te werken in een team die met veel passie en plezier kinderen een leuke dag bezorgen, er van houd om eigen inbreng binnen een team te hebben. Waar met veel enthousiasme samengewerkt wordt, dan nodig ik je uit om te solliciteren.

Indien je HBO gediplomeerd bent dan wordt je in Schaal 7, start trede 14 ingeschaald en anders word je in schaal 6 ingeschaald en kijken we naar je aantal werkervaring.

We zoeken iemand die 16 of 24 uur per week kan werken. Het gaat om 2 verschillende vacatures. Het is ook mogelijk om 24 tot 32 uur te werken. De werktijden zijn verschillend, maar doorgaans tussen 07:30 uur tot 18:00 uur.

Er is veel ruimte voor eigen inbreng en het salaris zal marktconform zijn ( 2047,- euro t/m 3089,- euro).

Soort dienstverband: Deeltijd