U kunt zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven.

Als u gaat kijken bij een kinderdagverblijf of BSO, dan vraagt u zich waarschijnlijk af als ouder, “waar moet ik op letten”? Uw bezoek aan kinderopvang De Speelboom is een momentopname en we helpen u graag op weg met het maken van de juiste keuze. Op de website http://www.vergelijkdekinderopvang.nl vindt u een handige checklist die u hierbij kan helpen. Als u besluit om uw kind(eren) in te schrijven, dan gaan wij de aanvraag voor u verder in gang zetten. Zoals het opstellen van de plaatsingsovereenkomst en de aanvraag voor kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst.

Intakegesprek

Drie weken voordat uw kind daadwerkelijk komt, voeren we een intakegesprek samen met u. We bespreken dan uitgebreid uw wensen, de bijzonderheden van uw kind en plannen een paar wendagen in. Dit wenproces is bedoeld, zodat u en uw kind kunnen wennen aan de kinderopvang, de pedagogisch medewerkers en de kinderen in de groep.

Indien u vragen heeft over uw inschrijving of u wilt direct een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met de vestigingsmanager op 010-2038900 of 06 – 46414152. Zij kan u verder informeren en een proefberekening van de kosten voor u maken.

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op de vestiging,