Indeling BSO

In de school de Bavokring aan de Willem Ruyslaan in Kralingen kunnen maximaal 44 kinderen spelen. De bso bestaat uit twee groepen van 4 tot 7 jaar en vanaf 7 tot 12 jaar. We beschikken over 2 grote dans- en sportruimtes. De huiselijke groepsruimtes zorgen ervoor dat uw kind zich snel thuis zal voelen en de grote buitenruimtes  zorgen voor veel speelplezier.

 

Ophaal scholen

De Speelboom haalt kinderen op van de Bavokring. Wij bieden ook voorschoolse opvang aan vanaf 06:30 uur.

Dagindeling

Voorschoolse opvang (VSO)

Vanaf 06:30 uur kunnen kinderen worden gebracht naar de BSO. De kinderen krijgen in de ochtend een ontbijt tot 7.30 uur aangeboden en mogen vrij spelen totdat ze naar school worden gebracht.

Naschoolse opvang (NSO)

Kinderen worden uit school opgehaald en om 15:15 uur gaan de kinderen aan tafel voor een gezellig samenzijn. Er is tijd voor gesprekjes met de kinderen. Er wordt fruit en crackers gegeten en water, thee of melk gedronken. Om 15:45 uur mogen de kinderen kiezen wat ze willen doen: vrij spelen in de groep of buiten of meedoen met de workshops/activiteiten. Rond 17:00 uur eten we rauwkost met de kinderen. De kinderen die verlengde opvang hebben tot 19:00 uur krijgen een warme maaltijd aangeboden.

Naschoolse opvang (NSO) op woensdagmiddag

Kinderen worden uit school opgehaald en we gaan gezamenlijk aan tafel om te eten en te drinken. De kinderen krijgen een warme maaltijd aangeboden. Na de warme maaltijd tot 15:00 uur mogen de kinderen mogen kiezen wat ze willen doen: vrij spelen in de groep of buiten, meedoen met een activiteit/workshop. Spelen in het park, naar de speeltuin, de kinderboerderij of naar de bibliotheek, zijn opties voor activiteiten buiten de BSO locatie. Om 15.00 uur gaan we gezamenlijk aan tafel voor iets te drinken en crackers eten, daarna mogen ze kiezen: vrij spelen in de groep of buiten of meedoen met de workshops/activiteiten.

 

Dagindeling vakantie en studiedagen 

Vanaf 06:30 uur tot 09:00 uur kunnen kinderen worden gebracht. Om 09.30 uur gaan we gezamenlijk aan tafel om te gaan drinken en voor een stuk fruit. Vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur gaan we vrij spelen, georganiseerde activiteit of een gezamenlijk uitje. (zie activiteiten vakantieprogramma). Rond 12.00 uur eten we een warme maaltijd met drinken en rond 15.00 uur eten we gezamenlijk aan tafel crackers eten en fruit. Vanaf 16:00 uur tot 19:00 uur kunnen kinderen kunnen worden opgehaald